ADO Den Haag verwelkomt ook Hervé Matthys

Hervé Matthys tekent bij ADO Den Haag. Daarmee is Hervé na Samy Bourard de tweede Belgische aanwinst in aanloop naar de wedstrijd tegen FC Eindhoven aankomende zondag. De 25-jarige centrumverdediger die de volledige jeugdopleiding van RSC Anderlecht doorliep heeft zijn handtekening gezet onder een contract voor één seizoen. 

img 6307

Hervé Matthys is met 87 officiële wedstrijden absoluut geen onbekende in de Keuken Kampioen Divisie. Afgelopen drie seizoenen kwam Matthys uit voor Excelsior waar hij een vaste waarde was in het elftal van de Rotterdammers. In zijn eerste seizoen 2018/2019 kwam Hervé samen met Excelsior uit in de Eredivisie waarin hij tweemaal uitkwam tegen ADO Den Haag. Vooral de wedstrijd in Rotterdam dat seizoen zal bij veel ADO Den Haag supporters nog in het gehuigen gegrift staan, dit was namelijk de wedstrijd met maar liefst vier doelpunten van Nasser El Khayati. 

img 6312

Naast Excelsior komt Hervé nog een ex-werkgever tegen in de Keuken Kampioen Divisie. In het seizoen 2017/2018 stond hij namelijk onder contract bij de tegenstander van zondag, FC Eindhoven. Matthys is trots om zijn handtekening te mogen zetten onder de overeenkomst die hem dit seizoen aan ADO Den Haag verbindt. ”Ik ben blij om dat ik deze kans krijg bij deze mooie club. Ik ben klaar om te knallen”.