ADO Den Haag drie punten in mindering

ADO Den Haag heeft drie wedstrijdpunten in mindering gekregen. Dit heeft de onafhankelijke licentiecommissie betaald voetbal besloten.

De commissie geeft wegens vertrouwelijkheid van deze maatregel geen toelichting. Het is voor ADO Den Haag lastig een sluitende begroting te overleggen. Het ligt daarom voor de hand dat de maatregel met de financiële problemen van de club te maken heeft.

De voetbalclub kan tegen de maatregel in beroep gaan. Dit kan bij de onafhankelijke beroepscommissie licentiezaken betaald voetbal. Het ging ADO Den Haag vorig seizoen ook sportief niet bepaald voor de wind. Het elftal van trainer Ruud Brood degradeerde uit de eredivisie. De eerste twee duels in de Keuken Kampioen Divisie werden gewonnen. 2-0 tegen Jong Ajax en 1-3 bij FC Volendam. Dit zou opnieuw een klap zijn voor de club die al zoveel problemen heeft.

Redactie: Haagsetopsport.nl
Foto: Archief