Silicon Storks al snel kansloos in Haarlem tegen DSS/Kinheim

De honkballers van Silicon Storks zijn donderdagavond in Haarlem tegen DSS/Kinheim tegen een nederlaag aangelopen.

Al na drie innings keken de mannen van coach Eugene Henson tegen een 9 – 0 achterstand aan. In de 5e inning deden de Hagenaars wat terug en stond er een 10 – 3 stand op het scorebord. Via tussenstanden van 11 – 4 (7e inning), 11 – 5 (8e inning) kwam er na negen innings een einde aan dit eerste duel van dit drieluik met de score van 11 – 6.

Voor de Kijkduin bewoners begon Kevin van Veen op de heuvel en hij werd na ruim twee innings afgelost door Obed Hernandez die op zijn beurt weer plaats moest maken voor Jiairo Samboe. Gezamenlijk kwamen de Haagse pitchers tot 162 pitches waarvan er 94 als slagbal genoteerd konden worden. Door deze nederlaag blijft de ploeg van het Schapenatjesduin in de stand op de zevende plaats staan en de ploeg uit Haarlem neemt nog steeds de vijfde positie op de ranglijst in.

Komende zaterdag is het tweede duel in Kijkduin, aanvang 14.30 uur.              

Redactie: Rob Blankenstein
Foto:  Archief