Hellas wint van Volendam

Hellas heeft de alternatieve competitie afgesloten met een overwinning op het opleidingsploeg van Volendam. De Hellenen wonnen met 26-22. De wedstrijd stond in het teken van het afscheid van Ubbo Starrenburg en Tim Fennis.

De Haagse ploeg startte furieus en scherp aan de ontmoeting tegen Volendam en binnen de kortste keren stond er 6-0 op het scorebord. De jonge Youri Dompeling startte bij de Hellenen voor het eerst in de basis en betaalde dit gelijk uit met een aantal mooie acties en goede goals.

In de tweede helft kwam Hellas ook geen moment in de problemen door een ijzersterke dekking en bij vlagen mooi aanvalsspel. Eind van de tweede helft werd er uitgebreid stilgestaan bij het afscheid van Tim Fennis en Ubbo Starrenburg. De linkshandige Starrenburg was met 5 goals de topscorer en sloot daarmee zijn handbalcarrière in stijl af. Ubbo Starrenburg speelde maar liefst dertien seizoenen in het eerste van Hellas en gaat zijn handbal carrière op een niveau lager voortzetten.

Redactie: Loek van Bergen en Henegouwen Foto’s: Jet van Bergen en Henegouwen