ADO laat Rijswijk links liggen in aanloop naar Feyenoord

In een ultieme maar op voorhand hopeloos lijkende poging degradatie naar de KKD te ontlopen, koos de selectie van ADO Den Haag vrijdagmiddag voor een andere trainingsopzet. In aanloop naar de thuiswedstrijd van komende zondag tegen Feyenoord, aanvang 12:15 uur, werd niet getraind in het Prinses Irene Sportpark in Rijswijk, maar werd gekozen voor een afsluitende training in het eigen Cars Jeans Stadion.

De selectie van ADO maakt sinds afgelopen zomer voor de trainingen gebruik van de velden en kleedkamers in Rijswijk, waar het komend seizoen ook gebruik van zal maken. Clubicoon Lex Schoenmaker was vrijdag in het Cars Jeans stadion aanwezig en sprak met enige spelers waaronder de na een lange blessure weer met de selectie meetrainende Daryl Janmaat (foto)