Silicon Storks selectie klaar voor de competitie

De honkballers van Silicon Storks willen het seizoen 2020 snel vergeten. Dat was wel duidelijk tijdens de testmatch tegen Quick uit Amersfoort. De huidige jonge selectie, van coach Eugene Henson, laat zich niet gek maken en blijft knokken voor de punten. Een achterstand van 4 punten werd in deze testmatch moeiteloos in de 7de inning omgezet in een voorsprong van 3 punten. De uitslag in een testmatch is niet belangrijk, omdat alle selectiespelers aan bod komen en speelminuten krijgen.

De groep toont wel explosiviteit en de wil om met elkaar de wedstrijd te winnen. De Haagse bluf als ingrediënt, is zelfs ook al merkbaar. De honkbalcompetitie start komende donderdagavond met een viertal wedstrijden.

  • Honkbal; Silicon Storks

De eerste competitiewedstrijd tegen het gerenommeerde Curaçao Neptunus is een meetpunt waar dit team dan werkelijk staat. Donderdagavond 29 april, aanvang 19.30 uur, staan de teams tegenover elkaar om het nieuwe seizoen te openen in Rotterdam bij Neptunus. Het is een officieel thuisduel van Storks, maar aangezien de Haagse club geen lichtmasten heeft, wordt het duel bij de Rotterdammers gespeeld.

Redactie en foto’s: Frank van Leeuwen – Sportshoots.nl –