Lijdensweg Silicon Storks bijna ten einde

In het laatste drieluik van de ‘degradatiepoule’ van de Hoofdklasse hebben de honkballers van Silicon Storks opnieuw geen potten kunnen breken. Afgelopen donderdag in de ’thuiswedstrijd’ in het Neptunus Familie Stadion in Rotterdam kwamen de Hagenaars tegen Twins Oosterhout op alle fronten tekort. Na 7 innings stond er dan ook een 3-19 eindstand op het scorebord.

Ook zaterdag in Oosterhout had de selectie van trainer Eugene Henson niets in te brengen tegen de Brabanders. Nick Winkel en Bryan van der Vlist waren op de Haagse heuvel niet opgewassen tegen de slagmensen van de thuisploeg en ook het veld van de Hagenaars was niet op orde. Na opnieuw 7 innings was het bekeken en was de score opgelopen naar 12-0.

De derde wedstrijd die voor zondag op het programma stond in Kijkduin werd afgelast en zal op een nader te bepalen datum worden ingehaald.       

Redactie: Rob Blankenstein
Foto: Archief

Geef een reactie