Levi Boer verlengt contract bij Cairox Hijs Hokij met één seizoen!

Cairox Hijs Hokij heeft een nieuwe overeenstemming bereikt met Levi Boer. De 23-jarige aanvaller heeft zijn contract bij Cairox Hijs Hokij met één jaar verlengd en ligt nu tot de zomer van 2022 vast in Den Haag! Boer maakt sinds 2018 deel uit van de selectie van Cairox Hijs Hokij. De club nam Boer destijds over van de New Jersey Rockets, dat speelt in de Amerikaanse competitie. Met de Haagse club pakte Boer onder meer de Ron Berteling Schaal, bereikte de Bekerfinale, stond twee keer in de finale om de landstitel en haalde in het laatste seizoen de halve finale van de Play Offs.
“Komend seizoen hoop ik maximaal te presteren om het team succesvol te maken.”
Leerzaam seizoen
“Het laaste seizoen ging goed en was ook leerzaam voor mij”, stelt de aanvaller uit Dordrecht. “Ik heb geleerd het spel simpeler te houden zonder creativiteit te verliezen. Komend seizoen hoop ik maximaal te presteren om het team succesvol te maken, prijzen binnen te slepen en een dragende kracht te zijn”, aldus Boer.