Badmintonner Caljouw treft opponent uit India

Rijswijker Marc Caljouw neemt het in de eerste ronde van het heren enkel van de Swiss Open op tegen Kumar Prannoy uit India. Caljouw, in de competitie uitkomend voor het Haagse DKC, ontmoet in de speler uit India een opponent die op de 31e plaats staat op de wereldranglijst, Caljouw neemt op deze ranking de 36e plaats in.

De Swiss Open begint komende maandag en duurt tot zondag 7 maart en kent een prijzengeld van 140.000 $, waarvoor de winnaar in het herenenkel 10.500 $ in het verschiet ligt. Op dit toernooi in de St. Jakobshalle in Basel zijn de eerste punten van dit jaar voor deelname aan de Olympische Spelen van komende zomer in Tokio te verdienen.

Caljouw is inmiddels hersteld van een blessure aan zijn rug die hij een week geleden opliep tijdens het EK te Finland.

Geef een reactie