Nieuwe grasmat ADO Den Haag tweede

Spelersvakbond VVCS heeft dinsdag de tussenstand bekendgemaakt van de veldencompetitie voor de eredivisie. Feyenoord gaat aan kop, ADO Den Haag bezet plek twee.

Na de afgebroken veldencompetitie van het seizoen 2019-2020, zonder winnaar, is de VVCS voor seizoen 2020-2021 een nieuwe ranglijst begonnen. Na zeventien speelronden heeft Feyenoord de leiding in de veldencompetitie. Het veld, onderhouden door het team van Erwin Beltman, staat bovenaan met een gemiddelde van 4,75 (op een schaal van 1 tot en met 5).

Opvallende tweede op de ranglijst is ADO Den Haag. Het speelde zeven jaar op kunstgras, maar stapte in de zomer van 2020 weer over op natuurgras. De beoordeling van 4,12 is een mooi compliment voor AH Vrij, dat verantwoordelijk is voor het veldonderhoud bij Ado.

Voor de volledige ranglijst, ga naar: https://www.fieldmanager.nl/article/35300/feyenoord-leidt-veldencompetitie-nieuwe-grasmat-ado-op-twee                                         

Geef een reactie