Hockeyers HGC en Klein Zwitserland oefenen


De Tulp Hoofdklasse Heren gaat 31 januari weer van start. Dat zegt de hockeybond op haar webiste. De teams stonden ruim 3,5 maand niet met elkaar op het veld en missen op dit moment nog veel wedstrijdritme. Vandaar dat alle ploegen een aantal oefenduels hebben ingepland.

HGC heeft tijdens de eerste oefenwedstrijd van 2021 flink uitgehaald. Het team van Paul van Ass was vorige week zondag met liefst 6-0 te sterk voor Tilburg. Karst Timmer maakte een hattrick. Kenta Tanaka, Douwe Vis en Pelle Vos kwamen ook op het scorebord.

Zondag staat de ploeg uit Wassenaar opnieuw op het veld. Dan komt Pinoké op bezoek.

Resterend programma
Dit is het oefenschema van de Haagse regioclubs uit de Tulp Hoofdklasse Heren ter voorbereiding op de hervatting van het door corona afgebroken seizoen. De competitie wordt op zondag 31 januari hervat. Publiek is bij geen enkele wedstrijd toegestaan.

HGC
Zondag 10 januari: HGC – Pinoké
Woensdag 13 januari: HGC – Rotterdam
Zondag 17 januari: Kampong – HGC
Zondag 24 januari: HGC – Bloemendaal
Dinsdag 26 januari: Den Bosch – HGC

Klein Zwitserland
Zondag 10 januari: Almere – Klein Zwitserland
Vrijdag 15 januari: Klein Zwitserland – Rotterdam
Zondag 17 januari: Amsterdam – Klein Zwitserland
Zaterdag 23 januari: Hurley – Klein Zwitserland
Zondag 24 januari: Den Bosch – Klein Zwitserland

Geef een reactie