Hdm dames volop bezig met de (nabije) toekomst

Lily Owsley, Engelse international, speelt komend seizoen bij hdm Dames. Het hockeyelftal, thans derde op de ranglijst van de Hoofdklasse Hockeycompetitie, is gestart met de voorbereidingen van het volgende hockeyseizoen.

In dat kader heeft hdm Tophockey in samenwerking met Ivar Knötschke, hoofdcoach hdm Dames 1, de start gemaakt met het vastleggen van de basis van het hdm Dames 1 team voor seizoen 2021-2022.

Zo is het contract met aanvoerder Tessa Clasener voor twee seizoenen verlengd. Met het contracteren van Tessa kan de ingezette lijn uit de startfase van het ‘gebroken’ seizoen 2020-2021 voortgezet worden. Tessa Clasener is al vanaf de D-jeugd bij hdm actief en speelt nu haar 5e seizoen voor Dames 1. Ook maakt Tessa deel uit van de potentials, groep speelsters die dicht tegen het Nederlands Elftal aanzitten.

Ook met Imme van Es is het contract met hdm voor twee jaar verlengd. Imme is inmiddels een echte hdm-ster geworden in de 3 jaar dat ze in het eerste team speelt. Ze is onderdeel van de trainingsgroep Jong Oranje Dames en een vaste waarde op het middenveld.

Margot van Hecking Colenbrander speelt ook in ieder geval de komende twee seizoenen in het hdm-shirt. Margot speelt al vanaf de D-tjes bij hdm, is de rots in de branding achterin en maakt ook deel uit van de potentials, groep speelsters die dicht tegen het Nederlands Elftal aanzitten. hdm Dames 1 sponsorcontract Charlie works verlengd met 2 jaar.

Foto: www.hockeyshoot.nl

Geef een reactie