Luuk van Duren matchwinner bij HGC

Op een ijskoud sportpark Roggewoning werd de eerste wedstrijd hockey na de coronastop afgewerkt tussen HGC en Amsterdam. HGC nam vanaf de eerste minuut de lead en had overwicht. Het waren echter de Amsterdammers die het eerste doelpunt maakten. Dit wakkerde nog meer strijdlust bij de club uit Wassenaar aan. Vlak voor het einde stond het 3-2 voor HGC door Wassenaarse treffers van Karst Timmer en tweemaal Seven van Ass. De thuisploeg kreeg een strafbal tegen, waardoor de Amsterdammers op gelijke hoogte kwamen. HGC geloofde echter in de overwinning en zette alles op alles. Met als resultaat dat in de allerlaatste seconde de 4-3 overwinning op het bord stond. Luuk van Duren was voor HGC de matchwinner. HGC blijft meedraaien in de top van de Tulp Hoofdklasse Heren.

Redactie en foto’s: Marcel van der Looij

Geef een reactie