Samenwerkingsovereenkomst SVV Scheveningen en ADO Vrouwen

Het zal een ieder bekend zijn, dat de afdeling ADO Den Haag Vrouwen het sportpark Houtrust sinds vorig jaar als thuisbasis heeft voor zowel de trainingen als voor hun wedstrijden. Al snel bleek dat zowel ADO Den Haag Vrouwen als Scheveningen zeer tevreden waren over de samenwerking tussen beide clubs. Dat heeft geleid tot een overeenkomst waarin tot 30 juni 2022 de samenwerking wordt voorgezet. Met de intentie om ook daarna verder te gaan.

Afgelopen maandag hebben bestuursleden van SVV Scheveningen en ADO Den Haag de overeenkomst ondertekend en daarbij nogmaals naar elkaar uitgesproken, dat beide partijen zich ook in de komende periode volledig blijven inzetten om de goede samenwerking verder uit te bouwen. 

Bestuur SVV Scheveningen

Op de foto van links naar recht Ron Kleijn en Rob Vis namens het bestuur van

SVV Scheveningen en Kees Punt en Bart Caminada namens het bestuur van

ADO Den Haag.

Geef een reactie