ADO bestuur en technisch hart scharen zich achter Rankovic

Het is weer onrustig bij ADO Den Haag of kunnen we beter zeggen, FC Hollywood achter de duinen. Het seizoen is amper begonnen en de eerste onrust is al weer daar. Rankovic legde een spreekwoordelijke bom onder zijn samenwerking door zich openlijk uit te spreken over de transfers tijden de zomerstop en de spelersgroep meldde aan Hans Kraaij jr. pal achter de trainer te staan.

Inmiddels bereikten ons berichten dat Rankovic continue achterom moest kijken omdat het niet goed samenwerkt in de technische staf. Volgens insiders was Michele Santoni de kwade genius achter de ontstane onrust en zou deze teleurgesteld zijn in het feit dat niet hij, maar Rankovic de hoofdtrainer van ADO is. Dit laatste wordt overigens niet bevestigd door andere bronnen binnen de club. Ook de samenwerking met de overige assistenten liet volgens insiders te wensen over.

Vandaag kwam naar buiten dat zowel Michele Santoni als Rick Hoogendorp teruggezet of liever, verplaatst zijn naar de jeugdopleiding. Een lang gesprek tussen directeur Mohammed Hamdi en Rankovic leverde deze beslissing op.

Blijft de vraag wie er naast Richard Knopper, die wel aanblijft als assistent, Rankovic gaat assisteren de komende tijd. Er gaan geluiden op dat Virgilio Teaxeira de hoofdtrainer gaat assisteren maar niets is daarin op dit moment besloten door de directie.

Met dit besluit hoopt de directie dat de rust in de spelersgroep terugkeert en het elftal, samen met de technische staf, zich optimaal kan voorbereiden op de komende wedstrijden tegen FC Twente thuis en Sparta uit.

Wordt ongetwijfeld vervolgd.

Geef een reactie