‘Ruud Brood nieuwe trainer ADO Den Haag’

Ruud Brood(58)  wordt de nieuwe trainer van ADO Den Haag en zal dinsdagmorgen voor het eerst voor de groep staan van de Haagse selectie. Hij volgt daarmee Aleksander Rankovic op die afgelopen zaterdag na de thuisnederlaag van ADO tegen FC Twente zijn congé kreeg. In het programma Veronica Inside van maandagavond 9 november meldde Chris Woerts, die de commerciële afdeling van de Haagse BVO ondersteunt en van advies voorziet, de komst van Brood.

De in Gorinchem geboren trainer, die in 2019 voor het laatst actief was als trainer bij NAC Breda, zal een contract zal ondertekenen tot eind juni 2022.

Voorheen was Brood onder meer ook werkzaam bij PSV als assistent en ook als  hoofdtrainer bij NEC Nijmegen, Roda JC, RKC Waalwijk en Heracles Almelo.  

Geef een reactie