Daryl Janmaat sluit aan bij ADO

Daryl Janmaat meldt zich vanaf komende vrijdag in het Forepark om mee te gaan trainen bij de selectie van ADO Den Haag. De speler met 34 interlands op zijn naam sluit daarmee een terugkeer in de eredivisie en bij ADO niet uit. Janmaat maakte furore in het elftal dat op 18 mei 2008 naar de eredivisie promoveerde en zag dat voortreffelijke jaar beloond met een transfer naar SC Heerenveen. Na een prachtperiode bij Heerenveen ging Janmaat naar Feyenoord om vervolgens international te worden. Van Feyenoord ging Janmaat naar Newcastle United en van daaruit naar Watford.

Janmaat begon op het WK in Brazilië in 2014 bij alle groepsduels in de basis. Hij speelde ook nog in de halve finale en de kleine finale om plek 3. Janmaat zou een regelrechte aanwinst zijn voor de jonge selectie van ADO Den Haag. Als van beide kanten de proefperiode bevalt zou er een contract klaarliggen voor Janmaat. Laten we het hopen.

Geef een reactie