The Hague Royals in Zuiderpark onderuit

In het eerste thuisduel in de Sportcampus Zuiderpark hebben de basketballers van The Hague Royals met 60-80 verloren van het nog ongeslagen Den Helder Suns. In het tweede optreden in de Dutch Basketball League namen de Hagenaars in het eerste kwart een verrassende 23-22 voorsprong. In de tweede en vooral in derde omgang liep de ploeg uit Den Helder weg. Na het laatste kwart werd het verschil in klasse in 20 doelpunten verschil uitgedrukt: 60-80.

De Hagenaars die nog steeds spelers aantrekken voor de basis hebben nu twee duels gespeeld en zijn nog puntloos. Maar zoals coach Bert Samson al voor het seizoen vertelde  “we gaan in de eerste helft van het seizoen leren en op elkaar ingespeeld raken”. In de tweede helft van het seizoen moeten de punten volgen.

Redactie: Ronald Mooiman

Foto’s: Frank van Leeuwen  

Geef een reactie