CobraNova wint in slotseconden

De basketballers van CobraNova hebben zondag in sporthal Forum Kwadraat met 60-58 gewonnen van Uitsmijters uit Almelo. De Voorburgers staan in de promotiedivisie op een vierde plaats met 4 punten uit 3 duels.

Het team van coach Mitchell Lieveld begon sterk. Door solide aanvallen en verdedigen pakte CobraNova de leiding in het eerste kwart. Het tweede kwart kwamen de bezoekers beter in hun spel. De ruststand  was 31-32. Het gaf de spanning in het duel goed weer. In de tweede helft startten de Voorburgers wederom goed, maar beloonden zichzelf niet door de goed uitgespeelde aanvallen te verzilveren. De wedstrijd werd in de laatste tien seconden beslist. Bij een gelijke stand wist CobraNova te scoren uit een aanvallende rebound en bleven de punten in Voorburg: 60-58.

Coach Lieveld: “We zijn als team goed bij elkaar gebleven en zijn voor elkaar door het vuur gegaan. Elke speler heeft zijn waarde getoond vandaag, een echte teamprestatie.”

Redactie: Ronald Mooiman en CobraNova

Foto’s: Olaf Otten

Geef een reactie