KVS ook sterk in Leiderdorp

De korfballers van KVS/Maritiem hebben zaterdagmiddag met 11-21 gewonnen bij het Leiderdorpse Velocitas. Pieter Redelijkheid was bij de Scheveningers de man of the match met zeven treffers. KVS begon aarzelend aan het duel. Na een 4-0 achterstand in de beginfase van het duel herpakte de ploeg zich en liep het tot de rust uit met 5-10. De Leiderdorpers waren in de tweede helft niet bij machte om het de Vissen moeilijk te maken. De 11-21 eindstand was een goede weerspiegeling van het krachtsverschil tussen beide ploegen.

In de Overgangsklasse D zijn KVS en topfavoriet Nieuwerkerk de twee sterkste ploegen. Beide leiden op de ranglijst met 10 punten uit 5 wedstrijden. Het onderlinge duel tussen beide topteams vindt over twee weken bij Nieuwerkerk plaats.

Redactie: Ronald Mooiman

Foto’s: Eric van der Ende