International Department vergroot commerciële mogelijkheden

FC Den Haag heeft een International Department opgezet, met de ambitie om de commerciële mogelijkheden van de club te verbreden en vergroten. De lancering hiervan is onderdeel van het meerjarenplan dat afgelopen jaar uitgewerkt en gepresenteerd werd. Met Ji Lugang als ‘Head of International Department’ heeft de afdeling per direct gestalte gekregen.

Het International Department is een volgende stap in de commerciële uitbreiding die FC Den Haag voor ogen heeft. De internationaal georiënteerde afdeling heeft enerzijds het doel om meer zakelijke kansen te genereren en benutten buiten de eigen landsgrenzen, maar anderzijds ook om een koppeling te maken met de internationale gemeenschap in Nederland.

Algemeen Directeur Mohammed Hamdi van FC Den Haag over de lancering van het International Department: “Naast de inspanningen om commerciële binding en groei te realiseren in Den Haag en omstreken, hebben wij het doel om meer zakelijke activiteiten te ontplooien in én met Azië. Dat zijn twee van de commerciële speerpunten van ons meerjarenplan, die beiden worden ondergebracht in het International Department.”

FC Den Haag gelooft in de commerciële mogelijkheden die het buitenland – in het bijzonder Azië – biedt. “De kansen kunnen op verschillende manieren benut worden. In brede zin kan het twee kanten op werken: Aziatische bedrijven kunnen hun pijlen op Nederland richten, terwijl bedrijven die hier gevestigd zijn juist kunnen kennismaken met de Aziatische markt”, aldus Hamdi. “We heten Ji Lugang van harte welkom en wensen hem veel succes met het opzetten en inrichten van het International Department.”

Bron: adodenhaag

Geef een reactie