Silicon Storks in “degradatiepoule” nog zonder winst

De Haagse honkballers van Silicon Storks hebben afgelopen week opnieuw geen kans gezien om tenminste één wedstrijd winnend af te sluiten. Quick Amersfoort toonde zich in drie wedstrijden de meerdere. Afgelopen donderdag trok Storks nog nipt met 8-6 aan het kortste eind en zaterdag op het Schapenatjesduin in Kijkduin was het verschil groter. Tegenover de acht punten van de Hagenaars stonden er zestien punten voor de Amersfoorters op het scorebord.  Op de Haagse heuvel startte Nick Winkel die afgelost werd door Diornick Sanchez waarna achtereenvolgens Jurriaan Dijk en Stephen Henson ook nog hun pitchers kwaliteiten mochten vertonen. Dat bleek niet afdoende om Quick Amersfoort van de winst af te houden. Ook de derde ontmoeting zondag in Amersfoort eindigde in verlies, want na negen innings stond er een 9-3 eindstand op het scorebord.

De Hagenaars komen in deze ‘degradatiepoule’ alleen nog uit tegen Twins Oosterhout met komende donderdag de eerste ’thuiswedstrijd’ die afgewerkt wordt in het Neptunus Familie Stadion in Rotterdam. Na de uitwedstrijd in Oosterhout sluit Silicon Storks zondag 27 september deze ‘degradatiepoule’ af op het Schapenatjesduin in Kijkduin.  

Redactie: Rob Blankenstein

Foto’s: Fred Reuling

Geef een reactie