Royals geven schema oefenwedstrijden vrij


The Hague Royals, vanaf oktober nieuw in de Dutch Baketbal League, heeft hard gewerkt aan het behalen van de licentie voor de Dutch Basketball League. Sindsdien is de focus verschoven naar de voorbereiding voor het komende seizoen. De trainingen zijn gestart en morgen staat onze eerste oefenwedstrijd gepland. Daarna worden nog drie oefenwedstrijden gespeeld voordat het seizoen begint op 3 oktober.

Op dit moment ziet het oefenprogramma er als volgt uit:
Zondag 6 september 15:00: Heroes Den Bosch – The Hague Royals in Tilburg
Zaterdag 12 september 15:30: The Hague Royals – Sparta Bertrange Luxembourg in Sportcampus Zuiderpark
Zondag 20 september 17:15: BBC Gembo – The Hague Royals in Arena hal, Deurne (België) – onder voorbehoud van coronamaatregelen
Zaterdag 26 september 17:30: The Hague Royals – Landstede Hammers in Sportcampus Zuiderpark

Op dit moment is het niet zeker of er fans aanwezig kunnen zijn bij onze oefenwedstrijden in Sportcampus Zuiderpark.
“We gaan ervan uit dat dit oefenschema het Royals-team voldoende zal prepareren voor het eerste seizoen in de Dutch Basketball League en natuurlijk vooral ook voor onze eerste thuiswedstrijd! Er zijn nog seizoenkaarten beschikbaar. Wil jij de Royals het eerste seizoen helemaal volgen? Twijfel niet langer, stuur een email aan info@thehagueroyals.nl en verzeker je van een seizoenkaart voor 75 euro.”

Geef een reactie