Hdm pakt bij HGC de punten in vrouwenderby

De hockeysters van hdm zijn na twee competitieronden nog zonder puntverlies. In de Haagse derby werd zondag  stadgenoot HGC met 2-3 verslagen. Tessa Beetsma, Erica Sanders en Pien van Nes waren trefzeker voor de bewoners van het Theo Mann Bouwmeesterpad. Nieuweling Dirkie Chamberlain was succesvol voor de thuisclub.

Hdm gaat nu samen met Den Bosch, SCHC, Amsterdam en Oranje Rood, ieder met twee gewonnen duels, aan kop van de Hoofdklasse. HGC staat, eveneens met vier andere team, onderaan de ranglijst nog zonder punten. HGC heeft van die clubs het minst slechte doelsaldo.

In de promotieklasse ging het duel tussen Klein Zwitserland en Nijmegen niet door. Bij een speelster van Nijmegen was een coronabesmetting geconstateerd.

Redactie: Ronald Mooiman
Foto’s: Olaf Otten

Geef een reactie