Klein Zwitserland pakt eerste punt

De hockeyers van Klein Zwitserland hebben zondag een verdienstelijk (eerste) punt behaald tegen topclub Amsterdam. Al na vier minuten openden de Amsterdammers aan de Klatteweg de score door Valentijn Charbon. Het was Aki Käppeler die vanuit een strafcorner in de slotfase van het duel de gelijkmaker op zijn naam schreef.

Den Bosch – HGC  werd uitgesteld nadat een van de spelers van de Hagenaars positief had getest op het coronavirus en hij en een aantal van zijn teamgenoten in quarantaine waren geplaatst. Vorige week werd ook al een duel van HGC uitgesteld, toen het duel van de dames bij Amsterdam. Het is nog niet bekend wanneer het duel tussen Den Bosch en HGC wordt gespeeld.

Redactie: Ronald Mooiman

Foto’s: Nic van Buttingha Wichers

Geef een reactie