Conceptprogramma ADO Den Haag seizoen 2020/2021

Op zondag 13 september start ADO Den Haag de competitie met een uitwedstrijd tegen Heracles Almelo dat laat het conceptprogramma dat de KNVB woensdag 22 juli bekend heeft gemaakt zien. De dagen en tijden zijn tot speelronde 22 bekend. De eerste thuiswedstrijd is zondag 20 september tegen FC Groningen aanvang: 12.15 uur. Voor wat betreft de laatste 13 wedstrijden moeten de data nog vastgesteld worden. Voor het volledige speelprogramma tot speelronde 22 zie onderstaand overzicht.

Als je het programma bekijkt met het oog op de recette inkomsten ervan uitgaande dat ‘mogelijk’ in 2021 weer sprake kan zijn van volle stadions dan moeten de ontmoetingen met AZ (24 oktober) en Ajax (20 december) die normaal gesproken goed zijn voor 13.000 tot 14.250 toeschouwers nu afgewerkt worden voor ca. 4.000 á 5.000 man publiek wat een financiële strop betekent van ongeveer een kleine 4 ton.

De ontmoetingen met de twee andere ploegen van de top vier die tegen Feyenoord en PSV staan voor 2021 in het Cars Jeans Stadion op de rol en leveren dan ‘mogelijk’ wel een vol stadion en de daar bij behorende recette op.

Geef een reactie