Ultimair HIJS HOKIJ wint ook in Leuven en bereikt halve finale!

EINDSTAND: Chiefs Leuven – UltimAir Hijs Hokij: 2-5

π——π—Όπ—²π—Ήπ—½π˜‚π—»π˜(𝗲𝗻) π—¨π—Ήπ˜π—Άπ—Ίπ—”π—Άπ—Ώ π—›π—Άπ—·π˜€ 𝗛𝗼𝗸𝗢𝗷:

8′ Jordy van Oorschot (0-1)

18′ Tobie Collard (1-2)

26′ Kyle Brothers (1-3)

51′ Raymond van der Schuit (1-4)

59′ Joey Oosterveld (2-5, Empty Net)

Wedstrijdverslag

Zondagavond speelden de Hagenaars de tweede wedstrijd van de kwartfinaleserie tegen Chiefs Leuven. Na de overwinning van afgelopen vrijdag in eigen huis had Hijs Hokij de kans om definitief een plek in de halve finale te veroveren. Onder toeziend oog van talloze supporters toonde de Haagse ploeg een totaal ander gezicht dan afgelopen  vrijdagavond. Hijs Hokij was weer ouderwets dominant en creΓ«erde talloze kansen wat resulteerde in een 1-3 voorsprong na twee periodes. Het laatste deel van de wedstrijd verliep probleemloos. Uiteindelijk betekende de ruime overwinning in Leuven het einde van het seizoen voor de Belgen en plaatst Hijs Hokij zich overtuigend voor de halve finale van de BeNe League Playoffs.

Wie de volgende wedstrijd wordt in de halve finale-serie, is nu nog onbekend. Wel is het zeker dat de eerste halve finalewedstrijd  aanstaande vrijdag, 15 maart in De Uithof wordt afgewerkt.

Bijzonderheden

Bij de Hagenaars ontbraken zondagavond in BelgiΓ« Jeffrey Melissant vanwege een schorsing en Jay de Ruiter en Jelle Kronenburg waren geblesseerd.

Redactie : Rob Blankenstein