ZVV Den Haag vrouwen verliest ruim van ZVG/Cagemax

Fantastisch Futsal optreden ZVV Den Haag Vrouwen duurde helaas maar één helft. Na de eclatante 0-2 voorsprong vlak na rust raakte de tank helaas op reserve en niet lang daarna leeg!

Een sterk spelend ZVV Den Haag Vr1 ’triggerde” bekeropponent Zvg Cagemax Vr1 na de verrassende 0-2 voorsprong. De thuisploeg schrok wakker en schoot opeens met scherp. De Gorkumse ploeg o.l.v  futsal fenomeen Corina Luijks en Patricia Looijen freewheelde in de tweede helft naar een verdiende maar geflatteerde 8-2 bekerzege. Desondanks toonde de Haagse ploeg heel veel lef en strijd vooral in de eerste helft. Maar na de 0-2 was de tank leeg van de Haagse ploeg. In verband met de afwezigheid van HTC René Havermans (vakantie) namen Jeroen Blommaert (Mannen 1 coach) en ATC  Jeffrey Brand de honneurs waar!

Opvallend was het ijzersterke optreden van de Haagse goalie èn uitblinkster Shania De Vlieger (zie foto) vooral in de eerste helft. Reserve-keepster Amber van Niel verving in de laatste 4 minuten haar eerste speelminuten en maakte haar debuut voor ZVV Den Haag in de eredivisie. 1e goalie Lisa Franken maakte overigens haar basisdebuut als speelster bij ZVV Den Haag. En dat deed zij niet onverdienstelijk! ZVV Den Haag schitterde op alle fronten in de eerste helft en kwam in die wedstrijdfase op een verdiende 0-1 voorsprong en dat was tevens de ruststand.

Teamcaptain Priscilla de Vos scoorde na 3 minuten in de tweede helft de 2-0 voor de ploeg uit de Hofstad. Daarna was het ZVG/Cagemax dat de klok sloeg! Wat heet! In no time stond het opeens 4-2 en niet lang daarna liep de Gorkumse ploeg naar een geflatteerde 8-2 voorsprong en eindscore! Hoewel het bekerduel een wedstrijd was “om des Keizer’s baard’ werd het toch een enerverende futsal pot tussen een ontketende ZVV Den Haag en een ontwaakte futsal reus dat vol gas gaf. En ja, een wedstrijd duurt eenmaal 2 x 20 minuten zuivere speeltijd. Maar de Haagse tank raakte leeg! Keihard gestreden maar helaas verloren.

Volgende week vrijdag wacht een belangrijke competitiewedstrijd ( eredivisie poule B ) voor de ploeg van Havermans & Brand. Dan wacht het sterk geachte Hovocubo uit Hoorn. U bent van harte welkom en entree is gratis! We zien u dan graag in het knusse en gezellige Sporthal Hogeveld!