ZVV Den Haag proeft weer de smaak van een overwinning

Vrijdagavond ontving het team van Coach Jeroen Blommaert en assistent Frans van Dorp Bristol team uit Roosendaal. De afgelopen wedstrijden hadden een slecht resultaat opgeleverd dus er was werk aan de winkel.

Den Haag begon sterk aan de wedstrijd en dicteerde vanaf minuut 1 het spel. In de 7e minuut kwam ZVV op een 1-0 voorsprong naar een mooie één twee en ging op jacht naar meer. Na een paar goede kansen voor ZVV die helaas niets opleverden lag de bal ineens in het net bij de thuisploeg als gevolg van een onoplettendheid in de verdediging 1-1. Deze tegenvaller werd snel teniet gedaan want binnen een minuut stond Den Haag weer op voorsprong 2-1. Deze voorsprong werd uitgebouwd naar 5-1 door een aantal schitterende doelpunten. Toch had Bristol het laatste woord door net voor rust de 5-2 te laten aantekenen door wederom niet goed op te letten van Haagse zijde.

Na rust een iets energieker Bristol en kwam terug op 5-3. ZVV kwam snel op 6-3 maar Bristol kwam weer op 6-4. De Haagse doelpunten machine haperde op dat moment want kans op kans werd gemist en bij een evt 6-5 zou het nog onnodig spannend worden. In die fase hield doelman Oussama Zayzaoui ZVV Den Haag op de been met een paar cruciale reddingen. De bevrijdende 7-4 werd gemaakt door Djamel Boerstra en die met een schitterde omhaal ook de 8-4 voor zijn rekening nam.