Update foto’s | UltimAir Hijs Hokij legt het in bomvolle Uithof af na penaltyshots tegen UNIS Flyers Heerenveen

EINDSTAND: UltimAir Hijs Hokij – UNIS Flyers Heerenveen, 2-3 ( na penaltyshots)

π——π—Όπ—²π—Ήπ—½π˜‚π—»π˜(𝗲𝗻) π—¨π—Ήπ˜π—Άπ—Ίπ—”π—Άπ—Ώ π—›π—Άπ—·π˜€ 𝗛𝗼𝗸𝗢𝗷:

18′ Donovan de Zwart (1-0)

31′ Bartek Bison (2-1)

Wedstrijdverslag

Wat was de thuisploeg dichtbij de winst. In een bomvolle Uithof (2600 toeschouwers), zag het publiek dat de Haagse mentaliteit onder coach Jasper Kick was teruggekeerd. Druk zetten, afjagen en het afmaken van de checks! UltimAir Hijs Hokij en de Flyers legde beide een goede partij op het ijs en trokken de wedstrijd zelfs naar penaltyshots. Dit is altijd een loterij en jammer genoeg waren de Flyers dit keer de gelukkige die er met de winst vandoor gingen.

Zaterdagavond is al de kans op revanche, want dan reist Hijs Hokij af naar Thialf voor game 2 van de halve finale-serie om de Nederlandse beker. Mocht het team van Jasper Kick deze wedstrijd winnen, dan volgt dinsdag 12 december een allesbeslissende wedstrijd in De Uithof.

Bijzonderheden:

Bij de thuisploeg ontbrak vrijdagavond Justin Evers vanwege een blessure.

Redactie: Rob Blankenstein
Foto’s: Robert Bos