Update Foto’s:Winst en verlies voor ijshockeyers UltimAir Hijs Hokij

De ijshockeyers van UltimAir Hijs Hokij hebben dit weekend gewonnen en verloren.

Vrijdagavond 

Uπ—Ÿπ—§π—œπ— π—”π—œπ—₯ π—›π—œπ—π—¦ π—›π—’π—žπ—œπ— π—ͺπ—œπ—‘π—§ π—’π—©π—˜π—₯π—§π—¨π—œπ—šπ—˜π—‘π—— π—œπ—‘ π— π—˜π—–π—›π—˜π—Ÿπ—˜π—‘:

EINDSTAND: Mechelen Golden Sharks –  UltimAir Hijs Hokij 2-6

π——π—Όπ—²π—Ήπ—½π˜‚π—»π˜(𝗲𝗻) π—¨π—Ήπ˜π—Άπ—Ίπ—”π—Άπ—Ώ π—›π—Άπ—·π˜€ 𝗛𝗼𝗸𝗢𝗷:

12′ Jeffrey Melissant (0-1)

32′ BjΓΆrn Willemse (0-2 Powerplay)

32′ Kyle Brothers (0-3 Powerplay)

50′ Bartek Bison (1-4)

51′ Kyle Brothers (2-5)

53′ Jelle Kronenburg (2-6)

Bijzonderheden:

UltimAir Hijs Hokij heeft vrijdagavond overtuigend in BelgiΓ« weten te winnen van de Mechelen Golden Sharks Het vertrouwen lijkt terug te zijn bij de mannen van coach Henry Thom en dat was goed te zien aan de score! Al met al een goede overwinning Γ©n de drie punten mee naar Den Haag.

Zaterdagavond

π—˜π—œπ—‘π——π—˜π—Ÿπ—’π—­π—˜ 𝗦𝗧π—₯π—”π—™π—™π—˜π—‘ 𝗭𝗒π—₯π—šπ—˜π—‘ 𝗩𝗒𝗒π—₯ π—£π—œπ—π—‘π—Ÿπ—œπ—π—žπ—˜ π—‘π—˜π——π—˜π—₯π—Ÿπ—”π—”π—š:

EINDSTAND: UltimAir Hijs Hokij – EG Diez-Limburg 3-8

π——π—Όπ—²π—Ήπ—½π˜‚π—»π˜(𝗲𝗻) π—¨π—Ήπ˜π—Άπ—Ίπ—”π—Άπ—Ώ π—›π—Άπ—·π˜€ 𝗛𝗼𝗸𝗢𝗷:

2′ Jay de Ruiter (1-0)

7′ BjΓΆrn Willemse (2-0)

17′ Jeffrey Melissant (3-1)

Bijzonderheden:

UltimAir Hijs Hokij beleefde zaterdagavond een intense strijd tegen de Duitse koploper EG Diez-Limburg. In de eerste periode domineerden de Haagse spelers en gingen ze met een voorsprong van 3-1 de kleedkamer in. De sfeer zat er goed in, en hoop op een overwinning was zeker aanwezig.

Straffen

De wedstrijd kreeg echter een wending met een reeks straffen aan de kant van de thuisploeg. Dit bracht de Duitse Rockets weer in het spel en ze benutten elke kans om te scoren. Ondanks de tomeloze inzet van Hijs Hokij, resulteerde dit uiteindelijk in een teleurstellende nederlaag.

Eerstvolgende wedstrijd

De volgende wedstrijd is vrijdag 10 november, aanvang : 20.00 uur. Dan spelen de Hagenaars in De Uithof tegen het Belgische Chiefs Leuven.

Redactie: Rob Blankenstein
Foto’s: Robert Bos