Alles over ADO Den Haag vrouwen tegen Excelsior Rotterdam

ADO Den Haag Vrouwen speelt aankomende vrijdag alweer de laatste thuiswedstrijd van dit kalenderjaar. De ploeg van trainerduo Stephan Vos en Alex Scholte ontvangt dan Excelsior Rotterdam in het eigen Bingoal Stadion. ADO Den Haag Vrouwen treft zich (bijna) halverwege het seizoen op een plek in de middenmoot van de Azerion Vrouwen Eredivisie. De opponent van aanstaande vrijdag staat met twee punten minder, en een wedstrijd meer gespeeld, op een huidige tiende plek. Vorig seizoen wist ADO Den Haag Vrouwen zowel thuis (2-0) als uit (3-4) van de Rotterdamse ploeg te winnen.

KAARTVERKOOP

De wedstrijd ADO Den Haag Vrouwen – Excelsior Rotterdam wordt op vrijdag 24 november gespeeld in het Bingoal Stadion, gelegen aan het Haags Kwartier 55 in Den Haag. De aftrap is om 19:30 uur, wat betekent dat het stadion vanaf 18.00 uur geopend is. Wil je bij deze wedstrijd aanwezig zijn? Voor slechts EUR 5,- ben je vrijdag al van de partij!

Let op! Het aanschaffen van wedstrijdtickets voor ADO Den Haag Vrouwen gaat vanaf heden via het ticketingsysteem dat ADO Den Haag gebruikt voor al haar kaarten en lidmaatschappen. Dit betekent dat je eerst een ADO Den Haag-account aan moet maken, voordat je een wedstrijdkaart kunt kopen. Na een éénmalige registratie kun je gemakkelijk en snel kaarten kopen voor alle toekomstige wedstrijden van ADO Den Haag Vrouwen. 

BTN TICKETS

PARKEREN

Een parkeerkaart is voor deze wedstrijd niet noidg. Er is voldoende gratis parkeergelegenheid rondom het Bingoal Stadion. Hou hiervoor P2 aan (voor het Bingoal Stadion). 

RECYCLEBARE BEKERS

ADO Den Haag zet een belangrijke stap in de richting van een duurzamere toekomst. Met ingang van het seizoen 2023/2024 starten we met het recyclen van plastic bekers in ons Bingoal Stadion. Deze beslissing is genomen met het oog op het verminderen van onze ecologische voetafdruk en het bevorderen van soortgelijke milieuvriendelijke initiatieven. Dit kunnen we echter niet alleen, we hebben jullie hulp hierbij nodig! Dat doen we als volgt: 

Bestellen van je drankje:

  1. Bij het bestellen van een drankje betaal je een milieu-bijdrage (EUR 1,50) voor het plastic bekertje waarin deze geschonken wordt. 
  2. Nieuw drankje bestellen? Lever dan jouw oude bekertje in! Wanneer je geen bekertje inlevert betaal je opnieuw de milieu-bijdrage. 
  3. Wanneer je het stadion verlaat (of wanneer je geen nieuw drankje besteld) ontvang je een muntje voor je ingeleverde bekertje. 
  4. Bij je volgende bezoek aan het Bingoal Stadion kun je met jouw muntje weer een drankje bestellen en betaal je niet de extra milieu-bijdrage. 

KOM LEKKER ETEN! 

Voorafgaand aan de wedstrijd kun je in de Brasserie een Bamischotel bestellen. Kom dus op tijd en kom vrijdagavond lekker eten voorafgaand aan het duel tussen de ADO Den Haag en Excelsior. 

Bron ADO Den Haag