Video | Voorbeschouwing ADO Den Haag – Telstar met Darije Kalezic: “Het is logisch dat we het vertrouwen uitspreken in Kilian” en Bart van Hintum: “Ik trek een beetje op met de oudjes, die hebben ook aardige humor”

ADO Den Haag is redelijk goed begonnen aan het nieuwe seizoen in de Keuken Kampioen Divisie. Uit de eerste zes duels haalde ploeg van trainer Darije Kalezic elf punten.

Aanstaande vrijdag, 22 september 20.00 uur, staat de thuiswedstrijd tegen Telstar op het programma. Tegenstander Telstar verloor de eerste zes wedstrijden en heeft dus nog nul punten. ADO Den Haag hoopt vrijdag voor eigen publiek drie punten binnen te halen. Wij spraken voor de wedstrijd met trainer Darije Kalezic en Bart van Hintum.

Redactie: Haagsetopsport.nl
Video: Wim Meijerink
Interviews: Rob Blankenstein
Foto: Archief