ADO Den Haag contracteert Tim Coremans tot einde seizoen

ADO Den Haag heeft per direct Tim Coremans toegevoegd aan de selectie. De 32- jarige doelman was transfervrij en tekent een contract tot het einde van het seizoen.

Coremans genoot zijn jeugdopleiding bij NAC Breda en stroomde uiteindelijk vanuit de jeugd door naar de eerste selectie. In 2013 maakte de goalie de overstap naar SC Cambuur om vervolgens een jaar later in Den Haag neer te strijken. Van 2014 tot 2018 stond de geboren Bredanaar onder contract in de hofstad en speelde hij in die periode ook een seizoen op huurbasis bij FC Dordrecht. De afgelopen vijf jaar keepte Coremans voor Sparta Rotterdam waar hij deze zomer uit zijn contract liep.

Joris Mathijsen, technisch directeur van ADO Den Haag, legt de keuze voor het vastleggen van Coremans uit. “Het is heel erg jammer dat we Hugo zo lang moeten missen door zijn blessure. Daarom was het voor ons belangrijk om een extra doelman aan te trekken die het keepersteam komt versterken. Met Tim Coremans halen we een ervaren doelman in huis die de clubcultuur kent en onze talentvolle keepers goed kan ondersteunen.”

Bron: ADO Den Haag
Foto’s: ADO Den Haag / Angelo Blankespoor