HRC onderuit tegen RRC

Rond 4 uur werd in Rotterdam de kick off genomen; HRC 2 had net voorafgaand aan deze pot met 34-20 van Rotterdam 2 (futureklasse)  verloren. De start van HRC 1 was ook niet ideaal. Na 12 minuten drukte Rotterdam het ovaal achter de lijn en kort daarna verzilverde het thuisteam ook een penalty zodat onze mannen vrij snel tegen een 8-0 achterstand keken. Met een half uur op de klok verzilverde HRC 1 ook een penalty (8-3). Binnen 5 minuten profiteerde RRC 1 vervolgens penalty nr. 2 (11-3) maar weer 5 minuutjes verder was het Jasey van Kampen die de aansluitende try drukte en de score op 11-10 bracht. Voor rust liep Rotterdam toch nog wat uit middels een derde penalty waarmee het de ruststand op 14-10 bracht.

Na rust liep Rotterdam verder uit met eerst een try en conversie (21-10) en daarna een drietal penalties en overigens werd er ook nog een penalty gemist….zodat de ook de pot van ons eerste vandaag (30-10) verloren ging.