ADO Den Haag presenteert met trots Biersteker als nieuwe rugsponsor

Biersteker is de trotse nieuwe rugsponsor van ADO Den Haag. Het logo van het Westlandse bouwbedrijf zal tot seizoen 2025-2026 prijken op de achterkant van de wedstrijdshirts van ADO Den Haag. De fijne samenwerking, die al jaren teruggaat, wordt op die manier verder uitgebreid en nog beter zichtbaar.

ADO Den Haag en Biersteker zijn al voor vele jaren aan elkaar verbonden. Giel Biersteker, oprichter en eigenaar van het bedrijf, is een vertrouwd gezicht bij ADO Den Haag. Ruim dertien jaar geleden was Biersteker grondlegger van Westland-United, een initiatief dat Westlandse ondernemers samenbrengt bij thuiswedstrijden van ADO Den Haag. Sindsdien is de skybox van Westland-United dé vaste plek waar ondernemend Westland samenkomt.

Eigenaar Giel Biersteker: “Ik ben echt heel erg trots op onze samenwerking. Als jonge jongen was ik al groot fan en stond ik te juichen op de tribune in het Zuiderpark. Dat ik de club nu op deze manier kan steunen en Biersteker onder de aandacht kan brengen bij een groot publiek is echt een droom die uitkomt. Vanuit deze samenwerking organiseren we komende tijd allerlei leuke activiteiten. Onder andere een ludiek evenement om mensen te werven.”

Ondertekening rugsponsor Biersteker

Jesper van den Bosch, Head of Sales bij ADO Den Haag, spreekt vol lof over de gewaardeerde sponsor: “Biersteker is al jarenlang een gewaardeerd sponsor en een echte ADO Den Haag-fan. Dat blijkt mede uit het feit dat onze supporters de gelegenheid krijgen om de grotere spandoeken te produceren in Biersteker’s loods te Honselersdijk. Het is mooi om een trend te signaleren dat sponsoren doorgroeien binnen onze sponsorpiramide, zo ook Biersteker. Met deze deal maken we onze tenue propositie compleet en is het gelukt om met betrouwbare partners een fundamentele basis te leggen voor de sponsorbegroting komende jaren.”

Biersteker een duurzame bouwpartner
Biersteker is gevestigd in Honselersdijk en houdt zich van oorsprong bezig met bouw, dak- en geveltechniek. De afgelopen 25 jaar heeft Biersteker zich ontwikkeld als een duurzame bouwpartner die ondernemers ondersteunt bij nieuwbouw, renovatie en onderhoud van gebouwen. Dit doen zij altijd met grote betrokkenheid, oog voor duurzaamheid en elke oplossing is maatwerk.

De dienstverlening wordt steeds breder, maar ook specialistischer. Daarom werkt Biersteker vanuit vier pijlers:

  • Biersteker dak, bouw- en geveltechniek
  • Biersteker service & onderhoud
  • Biersteker asbest & renovatie
  • Biersteker duurzame circulaire starterswoningen

Hierdoor kunnen zij nog beter meedenken met de klant en is het duidelijker wat Biersteker te bieden heeft. Natuurlijk staat duurzaamheid en innovatie hierbij nog steeds voorop. Een mooi voorbeeld hiervan is de circulaire starterswoning die Biersteker heeft ontwikkeld en dit jaar op de markt komt. Ook hier draait het om innovatie en duurzaamheid.

Meer informatie over Biersteker is te vinden op www.biersteker.nl.

Bron ADO Den Haag
Foto’s Angelo Blankenspoor