Nog een seizoen in geelgroen voor Raaijmakers

Pleun Raaijmakers (26) maakt ook komend seizoen deel uit van de Residentieclub. De ervaren speelster, die zowel op het middenveld als in de verdediging uit de voeten kan, tekende afgelopen week een nieuw, eenjarig contract in het Bingoal Stadion. Zodoende zal Raaijmakers voor het vijfde seizoen uitkomen in het geelgroen.

Technisch manager, Annabel Toorenburg, ziet dat Raaijmakers nog steeds een mooie ontwikkeling doormaakt: “Pleun is één van de ervaren speelsters in het team, waar de jongere speelsters zich goed aan kunnen optrekken in het veld. Daarnaast is Pleun, met haar opgewekte en vrolijke karakter, ook buiten het veld heel fijn en bovenal geschikt om in je selectie te hebben. We zijn enorm blij dat ze nog een jaar heeft verlengd.”

Pleun Raaijmakers: “Ik ben ontzettend blij en trots dat ik mijn contract voor ADO Den Haag met een jaar heb mogen verlengen. Ik ga nu mijn vijfde seizoen in bij deze mooi club en daar heb ik erg veel zin in! Het voelt inmiddels na al die jaren echt als thuis. Daarnaast ben ik blij met het vertrouwen van het bestuur en de staf en hoop ik volgend seizoen weer hele mooie resultaten neer te zetten samen met het team. Zoals ieder jaar kunnen wij het de grote ploegen erg lastig maken en dat is weer een mooi streven. Ik kan niet wachten om te beginnen, maar eerst genieten van een welverdiende vakantie.”

Bron: ADO Vrouwen
Foto: Marc Klaui / ADOFans.nl