Update foto’s | UltimAir Hijs Hokij wint generale repetitie van Unis Flyers Heerenveen

De ijshockeyers van UltimAir Hijs Hokij kenden een goede generale repetitie voor de Nederlandse Bekerfinale die voor zondag 22 januari op het programma staat. Ruim 2400 toeschouwers zagen in De Uithof twee ploegen aan het werk die duidelijk aan elkaar gewaagd waren. Het was een uitermate spannende wedstrijd waarbij beide teams op het scherpst van de snede streden. De Hagenaars trokken uiteindelijk met 4 – 1 aan het langste eind.     

𝗗𝗼𝗲𝗹𝗽𝘂𝗻𝘁𝗲𝗻 thuisploeg.:

1′ Chad Niddery (1-0)

44′ Jay Huisman (2-1)

48′ Justin Evers (3-1)

59′ Jeffrey Melissant (4-1 Empty Net)

Bijzonderheden

Bij de thuisploeg  ontbraken Alan van Bentem, Jurryt Smid, Ritchie van Hulten, Tommy van Zanten en Bartek Bison.

Redactie: Rob Blankenstein
Foto’s: Robert Bos