Update foto’s | UltimAir Hijs Hokij onderuit in België tegen Chiefs Leuven

UltimAir Hijs Hokij heeft zaterdagavond geen goed vervolg kunnen geven aan de winst op vrijdagavond in eigen huis tegen Unis Flyers Heerenveen (4 – 1). In België trokken de Hagenaars tegen Chiefs Leuven met 7 – 4 aan het kortste eind. De ploeg van coach Chris Eimers gaf in Leuven totaal niet thuis. Daardoor wist de Haagse club voor de tweede maal dit seizoen niet te winnen in Leuven, dat momenteel de één na laatste plaats inneemt in de BeNe League.

Doelpunten Hijs Hokij

2′ Joey Oosterveld (0 – 1)

10′ Ronald Wurm (1 – 2Powerplay)

16′ Jaidy van Mourik (1 – 3 Powerplay)

32′ Jay Huisman (4 – 4)

Bijzonderheden :

Bij de Hagenaars  ontbraken Alan van Bentem, Chad Niddery, Jurryt Smid, Ritchie van Hulten, Tommy van Zanten en Bartek Bison. Reinis van Slogteren maakte zijn debuut in de formatie van coach Chris Eimers.

Eerstvolgende wedstrijd :

Volgende week zondag 22 januari om 15.00 uur staat de Bekerfinale in De Uithof op het programma tegen Unis Flyers Heerenveen.

Redactie: Rob Blankenstein
Foto’s: Robert Bos