Dag 1: trainingskamp ADO Den Haag Vrouwen in Salou

Al vroeg in de morgen, 05.15 uur, verzamelde de gehele selectie (28 speelsters, waaronder Gina Viehoff en Jill van den Ende vanuit het Beloftenelftal) van ADO Den Haag Vrouwen op Rotterdam The Hague Airport voor het trainingskamp naar Salou. Na het inchecken en afleveren van de koffers was er nog tijd over om een kopje koffie te drinken tot het signaal van boarding op de schermen verscheen. Om 07.25 uur vertrok het vliegtuig met als eindbesteming Barcelona. De vliegreis verliep voorspoedig, waarna een busrit volgde richting het Sportpark in Salou. Het inchecken in het Spaanse sportpark verliep gemakkelijk, zodat iedereen nog even kon rusten op de kamer, voordat zij zich mochten melden in de eetzaal voor de lunch.Dag 1: trainingskamp ADO Den Haag Vrouwen in Salou

Met goed gevulde buikjes werd de looptocht naar het trainingsveld gestart. Vanwege de lange en zware reisdag stond er een rustige training op het programma waar enkele oefeningen werden afgewerkt. De eerste dag werd afgesloten met een gezamenlijk diner. Tegen de klok van 21.00 uur vertrokken de speelsters naar hun kamers om vroeg naar bed te gaan. Morgen staat er opnieuw een nieuwe, drukke dag op de planing! Dag 1: trainingskamp ADO Den Haag Vrouwen in Salou

Bron en foto’s ADO Den Haag vrouwen