ZVV Den Haag vrouwen pakt door strijd en teamwork de overwinning

Dat je als ploeg vertrouwen hebt om een wedstrijd te winnen, en dit ook op het veld uitstraalt. Tja, dat zou kunnen, maar het trainers duo Havermans en Brand zagen een team wat liet zien wat ze waard waren. De boventoon was teamwork! Dat is dan het beste vertrekpunt om een wedstrijd  tot een goed einde te brengen.

SPEELPLAN

Het speelplan van HTC René Havermans was duidelijk en uitvoerbaar. De vraag is dan wordt het ook goed uitgevoerd? Het antwoord is  JA, logischerwijs moeten er altijd  puntjes op de i gezet worden. Die momenten zijn ook  belangrijk. Voor speelster en trainer(s). Maar afspraken maken en die dan vervolgens uitvoeren is wel eens lastig. Alles is ook afhankelijk van de tegenstander. En Futsal Rotterdam is altijd lastig voor zvv Den Haag

GELOOF

Zo waarlijk geschiedde! Met en goede start en diverse kansen zette zvv Den Haag Futsal Rotterdam goed onderdruk, ZVV Den Haag weerde zich kranig en je zag bij het team dat ze erin geloofde. In de 8ste minuut werd het harde werken beloond. Priscilla de Vos was trefzeker.  (1-0 ruststand), in de tweede. De gedachten weer op nul en starten aan een nieuwe wedstrijd zegt de trainer Havermans altijd het we starten gewoon weer met 0-0  dit om iedereen scherp te houden. De tweede helft weer echt zuiver kansen, maar die werden helaas niet benut. Maar  in de 22ste minuut scoorde Ramona vd Harst de 2-0 dus inzet wordt wel beloond. Je wint pas als het laatste fluitsignaal geklonken heeft

Havermans zag zijn ploeg mooie aanvallende acties maken, en zag een team wat voor elkaar strijde en vechten. Mooie  reddingen van keepster Lisa Franken vloeiende combinaties, indrukwekkende intercepties, legale slidings en tackles, meesterlijke assists. Maar realistisch als Havermans is, geeft hij aan dat je pas wint als het laatste fluit signaal heeft geklonken, zeker tegen deze tegenstander, en dat bleek ook wel want Futsal Rotterdam scoorde nog de 2-1 in de 36ste minuut. Dit doelpunt, werd door het zuiver hinderen van de keeper gescoord. Helaas heeft de scheidsrechtert dit waarschijnlijk niet gezien.

TEAMWORK

Vooral het teamwork viel op. De wil om voor elkaar te vechten als het even tegenzit, focus op het goede van elkaar en van daaruit als ploeg je herpakken. De wijze woorden van de Haagse ‘Master Of Futsal’ René Havermans,  in de kleedkamer, op de bank, gedurende de wedstrijd en daarna…die wijze woorden kwamen niet alleen uit maar werden door zijn speelsters ten uitvoer gebracht!

Nb. Alles rond ZVV Den Haag Vrouwen 1 is mede mogelijk gemaakt door onze loyale sponsoren en onze hoofdsponsor GirlPower Radio (playlist / ON AIR) & GPR CEO Monique Kriek! Dank u allen wel! 🔥🟡🟢

De Haagse 🟡🟢goals kwamen van de voet van:

Priscilla de Vos (1x)

Ramona van der Harst (1x)

De wedstrijdselectie van Vr1 vs ZVV Den Haag Vr1 bestond uit de volgende 🟡🟢speelsters: