Silicon Storks pakt winst in thuisduel in Kijkduin tegen RCH

Het laatste drieluik in de vervolgcompetitie Hoofdklasse – 1e Klasse viel grotendeels in het water.  Zowel de ontmoeting van afgelopen donderdag als die van zondag 18 september tegen competitiegenoot RCH Memorie Sieraden gingen vanwege de overvloedige regenval niet door.

Zaterdag

De enige ontmoeting die wel werd gespeeld vond zaterdag plaats in Kijkduin op het Schapenatjesduin. Na negen innings stond er een 12 – 7 eindstand op het scorebord zodat de ploeg van coach Eugene Henson (foto) weer eens het genoegen van een overwinning mocht vieren. 

Verregende duels

De twee afgelaste wedstrijden worden nu ingehaald op dinsdag 20 en donderdag 22 september. Beide wedstrijden worden afgewerkt op het complex van RCH, de Heemsteedse Sportparken.

Redactie: Rob Blankenstein
Foto: Archief