Hadley Jackson HRC’s nieuwe hoofdcoach voor de senioren

Na een zeer uitgebreide wervingscampagne met veel hoogwaardige kandidaten, is HRC enorm trots en vereerd om Hadley Jackson aan te kondigen als onze nieuwe hoofdcoach voor de Senioren – heren.

Hadley komt van Randwick Rugby Club in Sydney Australië, waar hij met succes hun 1e team heeft gecoacht als hoofdcoach. Hij combineerde deze rol met het coachen van de New South Wales Waratahs Super Rugby Academy. Eerder was hij ook coach bij de Universiteit van Sydney. Als speler (fly half) heeft Hadley op hoog niveau gespeeld en vertegenwoordigde hij Counties Manukau in de ITM Cup.

Hadley heeft een Master’s diploma in ‘Sports Coaching’ en is een Level 3 gecertificeerde coach bij zowel de Australische – als de Nieuw-Zeelandse rugbybond.

Hadley zijn focus bij HRC zal liggen op de ontwikkeling van onze Senioren heren selectie, terwijl hij ook zijn ervaring en visie zal delen binnen de rest van HRC, inclusief onze dames- en jeugdteams.

Na het beëindigen van het seizoen in Australië, zal Hadley mid-augustus naar Den Haag verhuizen zodat hij het pre-season trainingsprogramma van de Senioren kan begeleiden.

Hadley’s moeder en grootouders zijn overigens van Nederlandse afkomst. Daar is hij erg trots op en hij kijkt er naar uit om meer te weten te komen over het land waar zijn roots liggen.

Hadley heeft een passie voor ‘Strength & Conditioning’ en geniet ook van boksen is zijn vrije tijd. Hij is ook een fervent schaker.

We zijn erg enthousiast over deze grote stap voor onze club en daarbij zijn we ervan overtuigd dat iedereen zich in zal zetten om Hadley zijn visie te implementeren en HRCzo met succes naar een hoger niveau te tillen.

Heel HRC heet Hadley welkom in onze ‘familie’ en we kijken uit naar een lange en succesvolle toekomst.