ZVV Den Haag zwaar onderuit

Er zijn soms van die dagen dat bijna alles tegenzit. De mannen van Gerald Baars moesten aantreden tegen Groene Ster uit Vlissingen. Een tegenstander die in het lopende seizoen ook niet in goede doen is.

De al niet grote selectie van Den Haag kreeg deze week week te maken met tal van afmeldingen door onder andere werk, blessure en schorsing. Daardoor werd er een beroep gedaan op vervangers die ook eerst andere afspraken hadden. Tot overmaat van ramp nog een afmelding net voor het verzamelen. Dus een zware avond stond de Hagenaars te wachten.

En dat werd het ook. Vanaf de eerste minuut werd ZVV Den Haag zwaar onder druk gezet. In het begin lukte het ZVV  nog wel om zich eronderuit te voetballen maar door vermoeidheid werden er fouten gemaakt en die werden meedogenloos afgestraft. Den Haag kreeg ook zijn kansen wel maar helaas liet de  afwerking te wensen over. Bij een 0-2 voorsprong voor Groene ster werd Den Haag een zuivere strafschop onthouden en liep de de ploeg uit Vlissingen uit naar 0-5. Faisal Karoumi en Shwendell Cijntje hadden nog een antwoord net voor rust 2-5.

Na rust begonnen de Hagenaars met de inmiddels aangekomen extra spelers furieus aan de tweede helft en dat resulteerde al snel in de doelpunt van Faisal Karoumi 3-5. ZVV ging nadrukkelijk op zoek naar de aansluitingstreffer en kreeg kansen genoeg daarvoor. Maar helaas zoals het de hele avond tegenzat viel die door een onoplettendheid aan de andere kant 3-6 en gelijk daarop uit een counter de 3-7. Toen knakte er wat bij het team en mede door de vermoeidheid moest ZVV Den Haag een zware nederlaag incasseren. Eindstand 6-14. De overige doelpunten van ZVV Den Haag waren van Faisal Karoumi, Morad Chalhi en Djamairo Richters.

Redactie: ZVV Den Haag
Foto’s: Michel Finkelnberg – Meer foto’s op SportSnap