ALO laat Die Haghe makkelijk winnen

Het leek erop alsof ALO de wedstrijd al had opgegeven voordat deze goed en wel begonnen was. Het gegeven dat de sterkste spelers van ALO vandaag niet in actie konden komen gaf de illusie dat ALO geen hoop had op een goede afloop.

Vanaf de start nam die Haghe het initiatief. Het eerste kwartier ging ALO nog redelijk mee, maar daarna werd het een relatief eenvoudige wedstrijd voor Die Haghe. Niet dat ALO geen kansen meer kreeg, maar het spel in de afronding van de aanval was te slordig. Bij rust was de stand dan ook al 7-12. De tweede helft was voor beide ploegen niet veel anders dan de eerste helft. Die Haghe bleef continue op een comfortabele voorsprong van 3~4 punten en sloten deze wedstrijd dan ook af met een eenvoudige, zakelijke overwinning. Eindstand 15-19