Bekerfinale ijshockey voor UltimAir Hijs Hokij in eigen Uithof

Op zondag 27 februari is de ijshockey Bekerfinale van 2022 tussen UltimAir Hijs Hokij en UNIS Flyers Heerenveen. De twee teams strijden in de Haagse Uithof om de felbegeerde Beker van Nederland.

Doordat Hijs Hokij als eerste eindigde in de stand van de Bekercompetitie is de Haagse ploeg de gastheer van dit evenement. De Haagse club kan dus deze mooi prijs pakken op hun eigen ijsbaan! Een unieke kans waarvan de meeste spelers nog wel weten hoe dat voelt. In 2018 werd de Bekerfinale namelijk ook in De Uithof gespeeld en stonden Hijs Hokij en de UNIS Flyers dat jaar ook tegenover elkaar in de finale. Voor ruim 2600 toeschouwers en de camera’s van de NOS werd een klinkende 7-3 overwinning behaald! Na afloop nam Hijs-captain Alan van Bentem de beker in ontvangst voor de derde maal in de historie van Den Haag!

Jij kan erbij zijn!
Wil jij deel uitmaken van het jaarlijkse ijshockey hoogtepunt in Nederland? Wil jij de snelste teamsport ter wereld van dichtbij aanschouwen? Wil jij zien wie er met de beker naar huis gaat? Kortom: ben jij erbij als de Bekerfinale gespeeld wordt? Koop dan vanaf zondag 20 februari je kaartje via Ticketpoint!

Deze wedstrijd staat garant voor een spannende, sportieve, maar bloedstollende wedstrijd in een stadion dat hopelijk tot de nok gevuld zal zijn. Dit seizoen wist Hijs Hokij maar liefst één keer van de Flyers te winnen uit vier wedstrijd, maar een finale is natuurlijk een wedstrijd opzich. In hun eigen ijshal zal er ten slotte weinig nodig zijn om de spelers te motiveren!