Sportsignaal blikt terug op eerste deel competities met basketbal, voetbal, waterpolo, ijshockey en handbal

Sportsignaal is het sportprogramma voor de regio Haaglanden met aandacht voor alle sporten. we begonnen met de hoop dit programma van veel meer sporten te voorzien en daardoor een leuk informatief sportprogramma neer te zetten.

Zonder arrogant te worden zijn we goed op weg en is het enthousiasme in de Haagse regio echt heel groot. Afgelopen zondag 12 december keek presentator Vyron Verkijk met een flink aantal mensen van verschillende clubs terug op het eerste deel van de competitie.

The Hague Royals heeft het organisatorisch prima op orde. Het wachten is op een doorbraak op het veld. Die doorbraak blijft nog een beetje uit, de zware competitie vergt meer dan alleen talent. Of het helemaal goed komt met de ploeg is natuurlijk de vraag die Vyron Verkijk stelde aan coach Bert Samsom. Luister het interview terug via:

Met Hellas hebben we in onze regio een club die landelijke bekendheid geniet. Met aanvoerder Loek van Bergen Henegouwen in de gelederen richtte Hellas zich dit seizoen op een plek in de top 4. Vyron Verkijk ging in gesprek met de topspeler van Hellas was benieuwd hoe hij terugkijkt op het eerste deel van de competitie. Luister het interview terug via:

Waterpolo Den Haag kende een wisselvallige competitie. Het is ook erg lastig in de sterke competitie zowel letterlijk als figuurlijk het hoofd boven water te houden. Sportsignaal ging in gesprek met Mark van Engelen, coach van de waterpolo heren, en stelde hem de vraag wat er goed ging en waar de verbeterpunten liggen. Luister het interview terug via:

Den Haag is van oudsher een korfbal stad. Met een flink aantal ploegen doen we ieder jaar weer goed mee op alle niveaus waar de teams uitkomen. Die Haghe kende op het veld een uitstekende eerste helft. Het werd “Herbstmeister” en speelt de komende weken in de zaal. Sporttribune ging in gesprek met Daphne van der Bree, speelster van Die Haghe. Luister het interview terug via:

Ultimair Hys staat waar het hoort, aan de kop van de ranglijst. Erg jammer dat de Uithof de afgelopen week leeg moest blijven want de ploeg ging door met winnen. Of het kampioenschap er in zit, hoe belangrijk het publiek voor de ploeg is en hoe sterk de BENEliga is, Sporttribune ging in gesprek met Justin Evers, speler van de zeer succesvolle ploeg. Luister het interview terug via:

In de terugblikken mogen natuurlijk de ADO vrouwen niet ontbreken. Het hoogst spelende damesteam in onze regio is ieder jaar weer een kweekvijver gebleken voor de topploegen maar ook dit jaar maakt het team van trainer Sjaak Polak het iedere ploeg lastig. Afgelopen zondag werd gewonnen van Excelsior en deed de ploeg een belangrijke stap in de richting van eventuele play-offs. Die zijn nog steeds mogelijk. Sjaak Polak werd uitgebreid aan de tand gevoeld door Vyron Verkijk van Sportsignaal. Luister het interview met Sjaak terug via: