Waterpolo Den Haag geeft de wedstrijd uit handen

In Nijverdal tegen Het Ravijn, is het erg moeilijk om de punten mee naar huis te nemen. De Haagse waterpoloërs speelde de eerste twee periode een prima wedstrijd. Met een 5-4 stand was alles nog mogelijk. Een doortastend spelend Ravijn stelde hierna wel orde op zaken en won de wedstrijd met 14-6.

De derde periode bleek voor de mannen van Coach Mark van Engelen weer het breekpunt in de wedstrijd te zijn. De aanval haperde en de verdediging maakte niet een al te beste indruk. Hier maakte Het Ravijn gretig gebruik van en sloot de derde periode af met 6 doelpunten waar de Hagenaars slechts 1 doelpunt tegenover konden stellen.
In de vierde periode scoorde WP Den Haag nog eenmaal hier tegenover wist het Ravijn nog drie keer de Haagse doelman te passeren.

De komende weken worden de wedstrijden in  Eredivisie Waterpolo, zowel bij de mannen als vrouwen, voor de competitie gespeeld.

Redactie: Sportshoots.nl
Foto: SportSnap