EHC nog steeds zonder punten

De handballers van EHC hebben zaterdagavond in een thuisduel nipt met 32-34 verloren van GHV uit Goirle. Door dit resultaat blijven de Haagse handballers nog steeds met nul punten op een laatste plaats staan in de eredivisie.

In de eerste helft startte EHC als team goed en had tot het einde van de eerste helft een voorsprong. Op het einde van de eerste helft nam GHV het heft in handen en stond het na 30 minuten met rust met 16-18 voor.

Hessing
Na rust begonnen de gasten weer zeer sterk en stond de score na 6 minuten op 17-23. Echter gaf EHC niet op en knokte de ploeg naar een stand van 31-33. Het was niet genoeg om de eerste punten te behalen. De ploeg uit Goirle sloot het duel af met eindstand van 32-34. EHC heeft tot het einde hard gevochten en gaf niet op. Pim Hessing was zaterdagavond de uitblinker met enkele fraaie doelpunten.

Redactie: Haagsetopsport.nl
Foto’s: Erik de Kleijn