Slecht weekend voor Haagse Waterpoloërs

Waterpolo Den Haag heeft ook de tweede thuiswedstrijd in het afgelopen weekend verloren. De Polar Bears uit Ede waren met 6-12 te sterk voor het Haagse waterpolo collectief. 

Polar Bears trok vanaf het begin de wedstrijd naar zich toe, door snel te openen en in de eerste periode met een 3-1 voorsprong te nemen. In de tweede periode werden de Haagse mannen naar een 2-8 achterstand gespeeld door onnodige fouten in de verdediging.

Coach Mark van Engelen wist de mannen weer op het goede spoor te zetten en zodoende werd de derde periode keurig met 3-2 afgesloten. Het zelfvertrouwen om de kansen te benutten is een punt waar het team telkens tegenaan loopt. Ook in de vierde periode werden de kansen niet goed afgerond en speelde de Beren de wedstrijd rustig uit met een 1-2 periode stand.

Komend weekend wachten weer twee zware uitwedstrijden tegen gerenommeerde teams in de Eredivisie. Een verrassing kan dit team weer het nodige zelfvertrouwen geven om de achterstand op de naaste concurrenten te verkleinen.

Redactie: Sportshots.nl

Foto’s Frank van Leeuwen meer foto’s; Sportsnap.nl